”Metallimusiikki elää ja voi hyvin” – Lamb of Godin Mark Morton puhuu heavy metalin nykytilasta

Lamb of Godin Mark Morton on luottavainen metallin tulevaisuuden suhteen.

23.01.2019

Groovaavaa raskasmetallia soittavan Lamb of Godin kitaristi Mark Morton (kuvassa oikealla) vieraili hiljattain 93.3 WMMR -radiokanavan haastattelussa kertomassa mietteitään muun muassa metallimusiikin nykytilasta:

”Minusta tuntuu, että se kehittyy koko ajan” Morton sanoo.

”On huvittavaa, että Lamb of God on ollut olemassa jo niin kauan, että olemme yksi veteraanibändeistä. Uraamme on mielenkiintoista muistella. Muistan yhä, kuinka me olimme se seuraava iso juttu.”

”On siistiä nähdä nuorten bändien nousevan esiin, tekevän asioita omalla tavallaan ja laittavan erilaisia vaikutteita yhteen. Minusta tuntuu, että metallimusiikki elää ja voi hyvin. Tarjolla on paljon loistavaa musiikkia.”

”Puhuin jonkun kanssa samasta aiheesta aiemmin tänään. Tulossa on paljon uusia yhtyeitä ja heille on tarjolla ihan uudenlainen toimintaympäristö ja ilmapiiri. Tarkoitan esimerkiksi Code Orangea – loistava bändi, joka on ampumassa läpi, ja on jännittävää nähdä se palo heidän silmissään.”

Mortonin sooloalbumi Anesthetic ilmestyy 1. maaliskuuta. Levyllä kuullaan mm. edesmennyttä Linkin Park -solistia Chester Benningtonia, Papa Roachin laulajaa Jacoby Shaddixia ja Kornin rumpalia Ray Luzieria.

Mortonin koko haastattelun voit kuunnella täältä.

Lisää luettavaa