Missäs metallitapahtumaa ei ole vielä järjestetty… No kylpylässä! Metal Bath korjaa tilanteen

08.01.2016

Otsikon kuvaamaa aprikointia lienee harrastanut oululainen metallin monitoimiukkeli Aki Häkkinen, jonka mietintämyssyn hedelmästä tulee täyttä totta Hämeenlinnassa 4.–5. maaliskuuta kuluvaa vuotta. Homman nimi on Metal Bath.

”Mikäpä sen parempaa kuin rentoutua päivät nauttien erilaisista saunoista ja kylvyistä sekä hyvästä ruuasta ladaten akkuja iltojen metallimyrskyihin?” mies kyselee festarin tapahtumasivulle kirjoittamassaan johdannossa.

Tapahtuman musiikillisen linjan inspiraationa on epäkohta, että ”myyntilistojen ulkopuolisten bändien” on vaikea saada keikkoja. Siispä kylpylähotelli Rantasipi Aulangolla myllääkin varsin kattava otos enemmän tai vähemmän alamaailmasta ponnistavaa menoa.

Ulkomaista sointia Metal Bathiin tuovat ruotsalainen The Duskfall, jossa illan isäntä nykyisin itsekin vaikuttaa, sekä ruotsalais-kreikkalainen Nightrage. Kotimaan tarjontaa ovat puolestaan Wolfheart, Bloodred Hourglass (kuvassa), isännän toinen bändi Quake the Earth, Twenty One Knives sekä Vapahtaja. Tilaa on vielä yhdelle nousevalla kyvylle, joten edellä linkatun tapahtumasivun infosta kannattaa ottaa onkeensa.

Liput, jotka kaikesta päätellen kattavat vain musiikillisen annin, eivät ole hintavuudella pilatut: ilta maksaa 15 euroa ja kaksi 25. Tieto, miten ennakkotikettejä saa, luvataan toimittaa piakkoin.

Lisää luettavaa