Mitä kuuluu vakavan sairaskohtauksen saaneelle Judas Priest -kitaristille? Richie Faulkner antoi tilannepäivityksen

Faulkner toipuu hyvää vauhtia.

17.11.2021

Judas Priest -kitaristi Richie Faulkner joutui syyskuun lopussa kiireellisesti sairaalaan tämän aortan revettyä aivan bändin keikan loppumetreillä. Faulkneria hoitaneen lääkärin mukaan hengenlähtö oli vain minuuteista kiinni, mutta onneksi kitaristi saatiin ajoissa leikkauspöydälle.

Koska monet fanit ovat luonnollisesti huolissaan ja kyselleet bändiltä aiheesta, on Judas Priest nyt jakanut some-kanavissaan Richie Faulknerin terveiset ja tilannepäivityksen voinnistaan.

”Kotiuduin sairaalasta 10 päivää leikkauksen jälkeen. Nyt tuosta tapahtuneesta on seitsemän viikkoa ja tunnen oloni vahvaksi ja positiiviseksi. Leikkaushaavat ovat parantuneet hyvin ja tunnelin päässä näkyy valoa jo vahvasti. Pystyn kävelemään ja liikkumaan vapaasti, olen hyvin aktiivinen ja aloitan kuntoilun hyvin pian. Soitan kitaraa päivittin ja perheeltäni sekä teiltä saaman rakkauden ja tuen sekä kitaran antaman inspiraation voimin olen takaisin lavalla nopeammin kuin arvaattekaan! Lääkärini ovat hyvin tyytyväisiä toipumiseen ja ovat kaikki varanneet eturivin paikat seuraavalta Priestin keikalta, haha!” Faulkner kirjoittaa bändin julkaiseman videon saatteena.

”Pian on kiitospäivä ja juhlitte sitä tai ette, minulla on tänä vuonna paljon mistä olla kiitollinen – kuten se, miten kärsivällisiä, rakastavia ja tukevia te olette. Paljon rakkautta takaisin ja nähdään pian taas keikoilla!”

Lisää luettavaa