Moninaiset puolet häpeilemättömästi esillä – ennakkokuuntelussa Memoremainsin esikois-ep

Louder-ep julkaistaan virallisesti 27. heinäkuuta.

23.07.2018

Oopperametallia, discoheavya ja pop-elementtejä musiikillisessa keitoksessaan sekoitteleva seinäjokelainen Memoremains julkaisee esikois-ep:nsä Louder perjantaina 27. heinäkuuta. Aiemmista singlejulkaisuistaan tuttu viisikko esittelee tulevalla julkaisullaan häpeilemättömästi uusia puolia itsestään ja musiikistaan perinteisten pop- ja metallivaikutteiden lisänä.

Inferno tarjoaa nyt ep:n kokonaisuudessaan ennakkoon kuunneltavaksi, laitahan siis soimaan tuosta alapuolelta löytyvän soittimen kautta. Lisäksi mukana on kitaristi Aleksi Mäkelä biisikohtainen kommenttiraita, jossa avataan hieman levyn neljän biisin taustoja.

Time Is Running Out

”Kappaleen sanat kertovat ajankäytöstä ja siitä, kuinka helposti lupautuu kaikkeen mukaan kun ei vain osaa sanoa ei. Lyriikoita voi tulkita myös tarpeeksi näyttää maailmalle mihin kaikkeen voi kyetäkään, jos niin vain haluaa ennen kuin aika lopullisesti loppuu. Tästä biisistä kuvattiin myös musiikkivideo [löytyy artikkelin lopusta, toim.huom.].”

Serpent

Serpent on laulu unelmien tavoittelusta ja niiden mukanaan tuomista taisteluista ennakkoluuloja ja epäilyksiä kohtaan. Kappaleen sanoituksia työstettiin lähes koko bändin voimin, koska se koettiin olevan helposti meihin kaikkiin yhdistettävä kappale voimaannuttavien taustahuutojen kera.”

Hold Me

”Biisi kertoo rikkinäisestä ihmisestä, joka haluaisi antaa tunteidensa viedä, mutta ei vähien voimiensa takia pysty siihen.”

Dreaming

”Laulu rakastumisesta ja sen rajoitteista erityisesti silloin, kun sille ei ole sopivaa aikaa joko ympärillä vallitsevan tilanteen tai yleisen hyväksynnän takia.”

 

Lisää luettavaa