Morbid Evils julkaisee uransa haastavimman albumin – kuuntele raskas näyte

Supernaturals on yhtyeen kolmas täyspitkä.

20.05.2022

Kotimainen doom/sludge metal -jyrä Morbid Evils on kiinnitetty Transcending Obscurity -levy-yhtiölle, joka julkaisee myöhemmin kuluvan vuoden aikana yhtyeen kolmannen pitkäsoiton Supernaturals. Albumin teemana on henkinen sensitiivisyys ja yhtye kuvailee tuotosta uransa haastavimmaksi.

”Masennusta, vainoharhaisuutta, ahdistusta ja kaksisuuntaisuutta pidetään sairauksina, mutta ne antavat yksilölle myös työkaluja nähdä maailma ainutlaatuisemmalla tavalla ja joskus nuo piirteet antavat paljon tieteelle, taiteelle, humanismille, eläinten oikeuksille ja monille muille asioille. Levy kuulostaa yhtä raskaalta ja monimuotoiselta kuin sen konseptikin ja monen kulman takana odottaa yllätyksiä ja twistejä”, yhtye kommentoi.

Supernaturals koostuu neljästä kappaleesta ja sillä kuullaan vierailijoina Marko Neumania (Dark Buddha Rising, Sum of R, Waste of Space Orchestra), bändin entistä kitaristia Jan Tryggiä (Slowenya) sekä Age of Woen Björn Petterssonia. Kuuntele näytteeksi julkaistu Anxious-kappale tuosta alta.

YouTube video

Lisää luettavaa