Mötley Crüe -rumpali Tommy Leetä vastaan on nostettu syytteet seksuaalisesta väkivallasta

Kantajan mukaan Lee kävi häneen käsiksi yksityishelikopterissaan vuonna 2003.

18.12.2023

Mötley Crüe -rumpali Tommy Leetä vastaan on nostettu syytteet seksuaalisesta väkivallasta ja seksiin pakottamisesta. Rolling Stonen ja Los Angeles Timesin mukaan syytteet jätettiin Los Angelesin tuomioistuimelle viime perjantaina. Syytteessä kuvailtu tapahtuma ajoittuu vuoteen 2003.

Asiakirjoissa nimimerkillä Jane Doe esiintyvä nainen kertoo tutustuneensa Tommy Leen yksityishelikopterin lentäjään noin vuosi ennen tapahtumaa. Jane Doen mukaan lentäjä oli kutsunut hänet lennolle esitelläkseen San Diegon aluetta ilmasta käsin. Kun nainen oli saapunut helikopterille, hänen yllätyksekseen paikalla oli ollut myös Tommy Lee.

Syytteessä sanotaan, että Lee ja lentäjä David Martz alkoivat pian lähdön jälkeen nauttia alkoholia, kokaiinia ja marihuanaa. Syytteen mukaan Lee oli lennon aikana vaatinut naista tulemaan koneen pieneen ohjaamoon heidän kanssaan ja alkanut sitten väkisin suutelemaan ja kourimaan naista. Syytteessä kuvaillaan, miten Lee oli työntänyt sormensa naisen sukupuolielimiin ja lopulta yrittänyt pakottaa kantajan oraaliseksiin riisumalla housunsa ja työntämällä naisen päätä sukuelintään kohti.

Syytteen vastaajiksi on nimetty Lee, Mayhem Touring, Tommy Lee Inc., A Natural High Helicopters sekä Social Helicopters. Vastaajilta vaaditaan korvauksia seksiin pakottamisesta, heitteillejätöstä sekä henkisen kärsimyksen tahallisesta aiheuttamisesta. Lee tai Leen edustajat eivät ole tätä kirjoittaessa kommentoineet syytteitä.

Los Angeles Timesin mukaan lentäjä Martz menetti lentolupansa kolmesti uransa aikana. Viimeisen kerran lupa mitätöitiin vuonna 2009, kun hän ja aikuisviihdenäyttelijä Puma Swede harrastivat oraaliseksiä kesken lennon. Hänet oli myös tuomittu useasti rattijuopumuksesta. Martz menehtyi vuonna 2015.

Lisää luettavaa