Muutoksen tuulia thrash metal -veteraanin leirissä – perustajajäsen sivuun terveyssyistä

Sacred Reich on kuitenkin löytänyt jo uuden kepittäjän.

26.02.2019

Kitaristi Jason Rainey on joutunut siirtymään syrjään vuonna 1985 perustamastaan thrash metal -veteraani Sacred Reichista terveyssyiden vuoksi. Yhtye tiedottaa asiasta Facebook-sivuillaan ja ilmoittaa samalla ottaneensa Raineyn korvaajaksi nuoren Joey Radziwillin (kuvassa oikeassa laidassa).

”Joey ja hänen isänsä auttoivat meitä uusien kappaleiden demottamisessa. Joten kun tiesimme tarvitsevamme uutta soittajaa, Joey oli itsestäänselvä valinta ja pystyi hyppäämään sisään vaivatta. Hän on 22-vuotias ja kasvanut Sacred Reichia kuunnellen (hänen vanhempansa ovat kasvattaneet hänet oikein)”, yhtye tiedottaa.

Yhtye työstää parhaillaan uutta levyään The Awakening, joka on tarkoitus julkaista kuluvan vuoden aikana. Kyseessä on yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto sitten vuoden 1996 Heal-albumin. Laulaja-basisti Phil Rind kertoi Blabbermouthille bändin toivoneen, että Rainey olisi pystynyt hoitamaan levyn ja sitä seuraavan kiertueen, mutta näin ei valitettavasti tapahtunut.

”Joey teki kuitenkin todella hienoa jälkeä kitaraosuuksiensa kanssa”, Rind kehuu ja sanoo levyn miksauksen alkavan tällä viikolla.

”Haimme hyvin orgaanista soundia. Dave [rumpali McClain] ei halunnut käyttää triggereitä tai äänikorjailua. Käytimme todella paljon aikaa tilamikkien asemointiin saadaksemme isosti ja luonnollisesti soundaavat rummut. Moderni äänitysteknologia on hyäksi monessa asiassa, mutta emme halua olla pelkästään sen varassa.”

Lisää luettavaa