Myrkurin keulakuva kyllästyi saamiinsa tappouhkauksiin

10.01.2016

Folkahtavaan skandinaaviseen black metaliin musiikkinsa perustavan Myrkurin keulakuvan Amalie Bruunin mitta on täyttynyt. Mallipiireistä ja popmusiikiskenestä erikoisella tavalla äärimetallipiireihin pärähtänyt nainen on saanut lähinnä black metal -diggareiden vihat niskaansa, ja tappouhkauksia on sadellut kuin 1990-luvun kultavuosina konsanaan.

– Jotkut ovat varmaan huomanneet, että minulle ei voi enää lähettää privaattiviestejä. Syy tähän on kyllästymiseni saamiini tappouhkauksiin ja vihapostiin. Uskokaa tai älkää, mutta kaikella on rajansa. Olen tietysti surullinen, että en voi enää ottaa vastaan kannustavaa fanipostia, mutta voitte postailla minulle edelleen kauniita juttujanne Instagram-profiilissani, Bruun kirjoittaa yhtyeen Facebook-sivuilla.

Saamastaan tylystä palautteesta huolimatta Bruun ei lähde kuitenkaan tuomitsemaan koko metalliskeneä, vaan toteaa eräässä postauksessaan häirikköviestien takana olevan ”lähinnä amerikkalaiset, ja muutamissa tapauksessa myös itäeurooppalaiset miehet”.

Lisää luettavaa