Nightwish-laulaja Floor Jansen on raskaana – Tuomas Holopainen kommentoi aihetta

Kuva: Sami Mutka

Nightwishin laulajan Floor Jansenin kerrotaan olevan neljännellä kuulla raskaana. Sabatonin rumpalin Hannes van Dahlin kanssa heilastelevan Jansenin raskaus osui bänditoiminnan kannalta otolliseen aikaan.

– Lapsiasia tuli Floorin kanssa puheeksi aiemmin tänä vuonna. Kysyin, onko hänellä ollut aikomusta hankkia lapsia, ja hän vastasi myöntävästi. Sanoin hänelle, että olemme harkinneet pitävämme vuoden mittaisen tauon, joten nyt olisi hyvä sauma… ja tässä sitä nyt ollaan, Nightwishin kosketinsoittaja ja biisinkirjoittaja Tuomas Holopainen kertoi Team Rockille.

– Tämä on aivan loistava, kaunis asia. Nyt hänellä on aikaa olla lapsensa kanssa koko vuoden ennen kuin jatkamme bänditoimintaa, joten ajoitus on täydellinen.

Jansen kertoi yhtyeen tulevasta breikistä aiemmin AXS:n haastattelussa.

– Vaikka pidämme vuoden tauon, sillä ei ole mitään tekemistä bändikemioiden kanssa. Olen nähnyt ihmisten spekuloivan netissä sitä, miksi jäämme tauolle. Pidämme vapaavuoden, koska me voimme ja me haluamme tehdä niin. Siinä ei ole mitään sen kummempaa, Jansen selvitti.

– Olemme ajatelleet jo tulevaa, ja meiltä on tulossa paljon hienoa materiaalia. Toivottavasti ihmiset ovat kiinnostuneita meistä vielä tauon jälkeenkin.

Yhtyeen edellinen levy Endless Forms Most Beautiful ilmestyi viime vuonna.