Nightwish-levy edistyy: Kai Hahto on suoriutunut rumpu-urakastaan Jukka Nevalaisen tarkkailussa

26.08.2014

Uutta levyä työstävä Nightwish pudotti kuluvan kuun alussa uutispommin: vakavasta unettomuudesta kärsivä rumpali Jukka Nevalainen astuu toistaiseksi sivuun. Tulevalla albumilla Nevalaista tuuraa kapuloitaan monessa liemessä liottanut Kai Hahto.

Hahto on saanut ensi keväänä ilmestyvän Nightwish-pitkäsoiton rumpuraidat nauhalle viime viikonloppuna. Nevalainen vietti viikonlopun yhtyeensä kanssa, seuraten Hahdon työskentelyä ja kappaleiden etenemistä. Nightwishin mukaan Hahdon jälki kuulostaa fantastiselta. Seuraavana työjärjestyksessä ovat bassot, kitarat ja koskettimet.

”On ollut uskomaton ja samanaikaisesti erittäin omituinen kokemus istua tämän mahtavista ihmisistä muodostuvan yhtyeen rumpujakkaralla. Tunnen suurta kunniaa saadessani olla mukana tällä upealla levyllä. Kiitokset Jukalle ja muille tyypeille!” kirjoitti Hahto Facebook-sivullaan.

Nightwishin kahdeksannen studiolevyn etenemistä voi seurata myös videodokumentin parissa. Viime viikolla ilmestynyt kolmas jakso on katsottavissa alta.

Lisää luettavaa