Nightwish tiedottaa: rumpali Jukka Nevalainen ei enää palaa bändin riveihin

Kai Hahto jatkaa bändin virallisena jäsenenä.

Nightwish vuosimallia 2012

Kotimainen metallisuuruus Nightwish on operoinut jo useamman vuoden ajan tuuraavan rumpalin kanssa. Bändissä vuodesta 1996 saakka kannuttanut Jukka Nevalainen (kuvassa oikeassa laidassa) jäi nimittäin kesällä 2014 sivuun vakavan unettomuuden vuoksi ja hänen tilalleen hälytettiin monissa liemissä keitetty Kai Hahto.

Nyt yhtyeen some-kanavissa on julkistettu tiedote, jossa kerrotaan, että Nevalainen ei aio enää palata takaisin bändin riveihin vaan Hahdon tuurauspesti vakinaistetaan ja mies liittyy virallisesti bändin jäseneksi. Nevalainen kuitenkin jatkaa työskentelyä bändin taustavoimissa.

”Vaikeasta päätöksestäni on nyt kulunut viisi vuotta. Kuten arvelin, se myös osoittautui oikeaksi päätökseksi. Tänä päivänä vointini on hyvä eikä minulla ole juuri ollenkaan univaikeuksia”, Nevalainen kirjoittaa.

”En kuitenkaan halua koetella onneani palaamalla takaisin bändiin. Ystäväni Kai Hahto ottaa lopullisesti paikkani ja minä jatkan bisnesasioiden hoitamista taustalla. Odotan myös innolla, mitä kaikkia seikkailuja elämä minulle vielä tarjoaa. Nöyrin kiitokseni bändille sekä kaikille faneille niistä hetkistä, jotka saimme jakaa keskenämme!”

Nightwish työstää parhaillaan seuraajaa vuoden 2015 Endless Forms Most Beautiful -albumilleen. Uuden levyn on tarkoitus ilmestyä ensi keväänä.

Nightwish press statement / July 15th, 2019(Photo credits: Timo Isoaho)Nightwish has begun working on their 9th…

Julkaissut Nightwish Maanantaina 15. heinäkuuta 2019