Nita Strauss perui soolokeikkansa eikä lähde Alice Cooperin matkaan syksyllä – ”En tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan”

Strauss kertoi asiasta sosiaalisessa mediassa.

12.07.2022

Kitaristi Nita Strauss kertoi Instagram-päivityksessään, ettei aio osallistua Alice Cooperin kiertueelle tulevana syksynä. Strauss antaa myös ymmärtää, että hän ei jatkaisi enää ollenkaan Cooperin bändissä, mutta ei kuitenkaan sano asiaa suoraan. Cooperin keikat eivät myöskään ole ainoat esiintymiset, jotka Strauss peruu.

”Tämän uskomattoman Euroopan-kierroksen jälkeen on katkeransuloista ilmoittaa, etten ole mukana Alice Cooperin bändissä tulevalla syyskiertueella. Minun täytyy myös valitettavasti perua festivaalikeikat, jotka soolobändilläni oli tälle vuodelle suunnitelmissa”, Strauss kirjoittaa.

”En ole raskaana! Asiaan ei liity mitään draamaa ja kiertuekalenterini on yhä hyvin täynnä. Itse asiassa olen juuri lennolla suoraan seuraavaan seikkailuuni tätä kirjoittaessa ja tulen nousemaan lavalle nopeammin kuin ajattelette. Mutta se ei ole tämän päivän uutisia.”

”Viimeiset kahdeksan vuotta yhdessä ovat olleet elämän mittainen kokemus enkä voisi olla kiitollisempi Alice ja Sheryl Cooperille, Shep Gordonille, uskomattomalle bändille, henkilökunnalle ja faneille, jotka kaikki toivottivat minut tervetulleeksi painajaiseensa. En tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta olen ikuisesti kiitollinen”, Strauss toteaa vihjailevasti julkaisunsa lopuksi.

Loudwire huomauttaa, että muutamat muut Alice Cooperin bändin jäsenet ovat myös kommentoineet Straussin päivitystä antaen lisää viitteitä siitä, että kitaristin ja Cooperin tiet ovat kenties eronneet lopullisesti.

”Olet superammattilainen ja valmis kaikkiin tilanteisiin. Tulemme kaipaamaan sinua, mutta olemme myös todella ylpeitä, että saimme olla yhdessä Hurrikaanin kanssa”, rumpali Glen Sobel muun muassa kommentoi Straussin julkaisua.

Alice Cooper tai Cooperin edustajat eivät ole vielä tätä kirjoittaessa kommentoineet tai tiedottaneet aiheesta sen enempää.

Lisää luettavaa