Nita Straussin terveiset nettihuutelijoille: ”Jatkakaa te vain paskan puhumista, niin minä jatkan maailman kiertämistä”

"Eivät he koskaan tule sanomaan minua rahan perässä juoksevaksi huoraksi suoraan päin naamaa", kitaristi tuumaa.

05.07.2023

Tulevana perjantaina (7.7.) The Call of the Void -soololevyn julkaiseva kitaravirtuoosi Nita Strauss – kuten kuka tahansa muukin julkisuuden henkilö – saa netissä osakseen paitsi kehuja ja tsemppauksia, myös runsaasti ala-arvoista ”kritiikkiä” ja suoranaista vihapuhetta. Strauss, joka tunnetaan myös Alice Cooperin pitkäaikaisena keikkakitaristina ja joka kiersi taannoin myös Demi Lovaton kanssa, puhui aiheesta tuoreessa Metal Globalin haastattelussa ja totesi, ettei nettihuutelulle kannata antaa liikaa painoarvoa.

”Tein [The Call of the Void -levylle] aiheesta kappaleen Digital Bullets yhdessä Chris Cerullin (Motionless in White) kanssa. Siinä todetaan, miten nämä nettitrollin nimenomaan ampuvat ’digitaalisia luoteja’. Eivät he koskaan tule sanomaan minua rahan perässä juoksevaksi huoraksi suoraan päin naamaa. Kukaan ei ole koskaan sanonut niin minulle kasvokkain, mutta heti kun menet sosiaaliseen mediaan tulee näitä ’Toivottavasti kuolet tulipalossa’ -kommentteja, haha! Ihmiset esittävät koviksia netissä – siinä ei ole mitään uutta eikä se ole häviämässä minnekään”, Strauss toteaa.

”On sanonta, että ’Paras tapa kostaa on elää hyvin’. Joten jatkakaa te tyypit siellä Facebookissa vain paskan puhumista, niin minä jatkan maailman kiertämistä, hyvästä ruuasta ja hienoista hotelleista nauttimisesta sekä kitaran soittamista yhdessä rock-, pop- ja metallimaailman isoimpien tähtien kanssa. Mielestäni se on ihan hyvä kompromissi ja tyydyn siihen, haha!”

Lisää luettavaa