Nummelanharjun druidi corpsemaskissaan esittelee Vihdin taikatalvea – katso erikoinen mainosvideo

Video on mukana Suomen paras talvikaupunki 2022 -kilpailussa.

09.02.2022

Ylen Puoli seitsemän -ohjelma järjestää Suomen paras talvikaupunki -kilpailun, johon Vihdin kunta on osallistunut melko erikoisella ja hämmentävällä mainosvideolla. Videolla nimittäin seikkailee hiihtävä ja lumienkeleitä (lumiperkeleitä?) tekevä black metal -hahmo Nummelanharjun druidi, joka laulaa siitä, miten hieno talvikaupunki Vihti on. Kyllä, luit aivan oikein. Kilpailuteos on Vihdin kunnan kulttuurituottajana työskentelevän Tommi Muhlin ja Joenrinne Filmsin Eero Joenrinteen käsialaa.

”Odotukset kilpailumenestyksestä ovat kieltämättä kovat, ja yöunet ovat menneet koko kilpailutiimiltä. Varsinaiset kuvauksetkaan eivät olleet pala kakkua, sillä druidin tekemät lumienkelit ja muut talviseikkailut syntyivät metallirengaspaidassa yli kymmenen asteen pakkasessa. Tämä sisukkuus kertoo Vihdistä ja vihtiläisyydestä”, kommentoi työryhmä.

”Vihdin talvi tarjosi maailmanluokan olosuhteet testata peltipaidan lisäksi nahkahousujen aero- ja termodynaamisia ominaisuuksia, eikä häpeile vertailussa pohjoisille verrokeilleen. Vihti on röyhkeästi ja rohkeasti omaa luokkaansa. Nähdään ja tykitellään!” toteaa puolestaan itse druidi.

Katso video tuosta alta. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Rumba.

Lisää luettavaa