Obituary-kitaristi soitti sheriffin huumelaboratorioonsa

10.05.2013

Obituaryssa, Six Feet Underissa ja Massacressa kitaraa soittanut Allen West järjesti itsensä pinteeseen. West soitti hätäpuhelun, johon Floridan Sumter Countyn sheriffi vastasi.

Apulaissheriffien saapuessa Westin tontille, he löysivät Westin läheisestä metsästä. West kertoi, että kaksi miestä oli murtautunut hänen kotiinsa, jolloin hän pakeni takaovesta puiden suojaan piiloon.

West pyysi virkavaltaa tutkimaan talonsa murtomiesten varalta. Taloa haravoivat apulaissheriffit haistoivat makuuhuoneesta tulevan vahvan hapokkaan hajun. Paljastui, että makuuhuone ja vessa olivat täynnä letkuvirityksin varustettuja muovipulloja, joissa oli vaaleaa, märkää tahnamaista ainetta. Tällaista välineistöä käytetään metamfetamiinin valmistuksessa.

Osa tavaroista oli pakattu kylmälaukkuihin. Apulaissheriffit pyysivät Westin takaisin sisätiloihin vastailemaan kysymyksiin. West kertoi piilottaneensa tavaroita laukkuihin, ettei joutuisi ongelmiin, ja väitti etteivät ne ole hänen. Hän yritti ilmeisesti sysätä syyn piritehtaasta murtomiesten niskaan, mutta myönsi valmistaneensa ja käyttäneensä metamfetamiinia vielä kaksi viikkoa sitten.

Etsintäluvan kanssa saapuneet tutkijat löysivät ammoniumnitraattia, natriumhydroksidia, syövyttävää happoa, litiumia sekä muita metamfetamiinin valmistukseen yleisesti käytettäviä aineksia.

45-vuotias West on parhaillaan vangittuna Sumter Countyn vankilassa Bushnellissa Floridassa. Hän odottaa oikeudenkäyntiä syytettynä metamfetamiinin hallussapidosta ja valmistamisesta. West istui kahdeksan kuukauden tuomion vuonna 2007 jäätyään kiinni viidettä kertaa rattijuopumuksesta.

Asiasta uutisoi Tri-County Sun Times sen tapahtuessa maaliskuun lopussa, mutta korviimme se kantautui Blabbermouthin välityksellä.

Lisää luettavaa