Oikeustoimia vireillä – potkut omasta bändistä ja suomalaislaulajan palkkaus tulivat sittenkin yllätyksenä Liv Kristinelle

19.04.2016

Uutisoimme viikonloppuna, kuinka Liv Kristine siirtyi syrjään Leaves’ Eyesin keulilta ja antoi tilaa suomalaislaulaja Elina Siiralalle. Alkuperäisen tiedotteen sävy antoi ymmärtää, että päätös on tehty yhteisymmärryksessä. Uudet käänteet antavat hieman toisen kuvan.

“Hieman yli viikko sitten minulle ilmoitettiin, etten ole enää toivottu bändin laulajaksi. Olin huolissani sovituista keikoista ja kysyin, oliko heillä jo korvaaja tiedossa. Sain vastaukseksi: ei. Kului pari päivää, ja bändillä oli uusi laulaja”, Liv Kristine kirjoittaa.

“En voi uskoa, että tämä prosessi tapahtui selkäni takana samanaikaisesti yksityiselämässäni tapahtuneen suuren pettymyksen kanssa.”

Sillä välin Leaves’ Eyes pyytää Facebookissa, että ihmiset kunnioittaisivat sekä Livin että yhtyeeseen jääneen aviomiehensä Alexander Krullin yksityisyyttä. Viimeiset rippeet yhteisymmärryksestä karisevat, sillä bändi “ei voi mennä yksityiskohtiin vireillä olevien oikeustoimien takia”.

Lisää luettavaa