Ozzy Osbournella ei ole pienintäkään mielenkiintoa nousta enää lavalle Black Sabbathin kanssa – ”Se on ohi”

Siitäkin huolimatta, että paluukeikoista jäi yksi iso seikka hampaankoloon.

07.09.2020

Black Sabbath soitti jäähyväiskiertueeksi nimetyn rundinsa viimeisen keikan Birminghamissa helmikuussa 2017. Riffimestari Tony Iommi on sittemmin sanonut haastatteluissa olevansa vielä avoin tekemään Sabbathin merkeissä esimerkiksi yksittäisiä keikkoja, mikäli sopiva tilaisuus tulisi vastaan – siitäkin huolimatta, että se oli hän, jonka vuoksi bändi muutama vuosi sitten lopetti aktiivisen toimintansa. Myös basisti Geezer Butler on sanonut, ettei pidä ajatusta täysin mahdottomana.

Ozzy Osbourne kuitenkin sanoo tuoreessa Rolling Stone -lehden haastattelussa, ettei häntä voisi vähempää kiinnostaa keikkailla enää Black Sabbathin kanssa. Viimeisestä kiertueesta ja varsinkin päätöskeikoista jäi Osbournelle sen verran paha maku suuhun, että hänen puolestaan bändin tarinalle tuli lopullinen piste kolme vuotta sitten.

”Ei kiitos enää. Se on ohi. Ainoa asia, joka viimeisissä keikoissa kaduttaa, on se, ettei (alkuperäinen rumpali) Bill Ward ollut mukana. Se tuntui minusta tosi pahalta. Olisi ollut niin hienoa [saada hänet mukaan]. En tiedä syitä sen taustalla, mutta se olisi ollut todella hienoa”, Osbourne toteaa.

”Olen kyllä puhunut [Tonyn] kanssa, mutta minulla ei ole pienintäkään mielenkiintoa [Black Sabbathin keikoille]. Ehkä Tonylla alkaa vaan olla nyt tylsää.”

Lisää luettavaa