Phil Anselmo lensi yli käenpesän – Illegalsin uusi musiikkivideo on kumarrus klassikkoelokuvalle

Choosing Mental Illness tiivistää Milos Formanin elokuvan viiteen minuuttiin.

Phil Anselmo on julkaissut The Illegals -orkesterinsa kanssa uuden musiikkivideon kappaleelle Choosing Mental Illness, joka löytyy alkuvuodesta ilmestyneeltä Choosing Mental Illness as a Virtue -pitkäsoitolta. Video on kumarrus Milos Formanin Yksi lensi yli käenpesän -klassikkoelokuvalle ja sen on ohjannut Katherine Richardson-Anselmo. Videolla esiintyy myös muun muassa The Greasy Strangler -elokuvasta tuttu Michael St. Michaels.

”Video pohjautuu yhteen suosikkielokuvaani, joka kuvailee mielenterveysongelmien rankkuutta. Tunnen usein olevani kuin R.P. McMurphy, jota esitän videolla [Jack Nicholsonin hahmo alkuperäisessä elokuvassa]. Minulta on kyselty paljon levyn ja kappaleen nimestä, mutta uskokaa pois, että otan mielenterveysongelmat hyvin vakavasti. Varsinkin kun ne jäävät niin usein hoitamatta”, Anselmo kommentoi.

”On aina ilo tehdä jotain luovaa bändini ja perheeni kanssa. Michael St. Michaelsin saaminen mukaan oli kuin sekopäinen suosikkienosi olisi tullut vierailulle juhlapyhien ajaksi! Hän esitti hienosti meidän versiotamme hoitaja Ratchedista [Louise Fletcherin hahmo alkuperäisessä elokuvassa] ja hän on todella rakastettava ja lahjakas kaveri.”