Provinssi tiedottaa ensi kesän suunnitelmistaan – yli 20 esiintyjän joukossa paljon myös raskaampaa osastoa

"Toivomme suuresti, että olosuhteet kirkastuvat talven ja kevään mittaan ja festarikesä nähtäisiin kaihoisan välivuoden jälkeen vihdoin täydessä kukassaan", festivaalijohtaja Sami Rumpunen toteaa.

Korn.
Kuva: Brian Ziff

Provinssi on juuri tiedottanut kesän 2021 suunnitelmistaan ja paljastanut ison osan ohjelmakattauksestaan. Ilahduttavasti moni viime kesän peruuntuneille festareille buukattu esiintyjä on varmistanut tulevansa Seinäjoelle ensi kesänä.

1.-3. heinäkuuta Törnävänsaarella järjestettävän Provinssin esiintyjäkaartin raskaampaa ja rokimpaa laitaa edustavat Korn, The Offspring, Deftones, Gojira, Opeth, Anti-Flag ja Blues Pills sekä kotimaiset Beast in Black, Stam1na, Mokoma, Insomnium sekä Lapkon, Disco Ensemblen ja Children of Bodomin jäsenistä koostuva Moon Shot. Koko ohjelmiston voit tarkistaa täältä.

”Olemme hyvin iloisia siitä, että valtaosa Provinssiin kesälle 2020 lipun ostaneista päätti säilyttää lippunsa käyttääkseen sen tulevana kesänä. Kaikesta päätellen yleisömme odottaa ensi kesää yhtä nälkäisenä kuin festaritiimimme, jolla on taskut täynnä niin intoa kuin uusia ideoitakin kesän parhaan festarielämyksen mahdollistamiseksi. Myös ohjelmisto rakentuu lupaavassa tahdissa ja lisää uutisia saattaakin olla kerrottavana jo lähitulevaisuudessa”, kommentoi festivaalijohtaja Sami Rumpunen.

”Toivomme suuresti, että olosuhteet kirkastuvat talven ja kevään mittaan ja festarikesä nähtäisiin kaihoisan välivuoden jälkeen vihdoin täydessä kukassaan.”

Kesän 2021 Provinssiin on tällä hetkellä myynnissä kolmen päivän tavallisia sekä VIP-lippuja.