Satyricon-basisti Anders Oddenilla diagnosoitu syöpä – valmistautuu leikkaukseen

47-vuotiaalla muusikolla todettiin paksusuolen syöpä.

03.01.2020

Satyriconin keikkakokoonpanossa vuodesta 2009 saakka vaikuttanut, omasta Cadaver-yhtyeestään sekä Celtic Frostin livekitaristin pestistäänkin tunnettu Anders Odden sairastaa paksusuolen syöpää, jonka vuoksi tämä menee leikkausoperaatioon 6. tammikuuta. 47-vuotias Odden kertoi asiasta Instagramissa, jossa tämä jakoi Mikkey Deeltä (Scorpions, ex-Motörhead) ja Hank Von Helliltä (ex-Turbonegro) saamansa videotervehdyksen.

”Tarkoitukseni oli kertoa asiasta vasta leikkauksen jälkeen, mutta sitten sain tämän videon. Musiikillisen sankarini Lemmyn kuolinpäivänä (28.12.) ystäväni Hank Von Hell oli Ruotsissa keräämässä varoja syöpäjärjestölle yhdessä Motörhead-rumpali Mikkey Deen kanssa. Video oli hyvin koskettava ja halusin jakaa sen osallistuakseni hyväntekeväisyyteen”, Odden kirjoittaa videon saatteeksi.

”Minulla diagnosoitiin paksusuolen syöpä 3. lokakuuta 2019. Olen saanut kemohoitoa kasvaimen kutistamiseksi, jotta se voidaan leikata. Leikkauspäivä on 6. tammikuuta. Lääkärien mukaan paranemisennuste on hyvä ja tulen pääsemään tästä syövästä eroon. Se on vaikea tie, mutta olen valmis.”

https://www.instagram.com/p/B6omNqTJypo/

Lisää luettavaa