”Se on Slayerin jatke” – Kerry King ei aio poiketa linjastaan uuden bändinsä kanssa

"Jos en olisi soittanut Slayerissä, olisin ollut bändin fani."

10.01.2024

Thrash metal -legenda Slayer löi pillit pussiin marraskuussa 2019. Siitä lähtien on kitaristi Kerry King työstänyt hiljalleen uutta bändiprojektiaan, joka nousee ensimmäistä kertaa lavalle toukokuussa Floridassa Daytona Beachin Welcome to Rockville -festareilla. Luultavasti Kerry King -bändiltä kuullaan sitä ennen myös ensimmäisiä musiikkinäytteitä, mutta mitään varmaa tietoa asiasta ei vielä tätä kirjoittaessa ole.

Metal Hammer kyseli hiljattain Kingin, bändin ja bändin debyyttilevyn kuulumisia. Levyllä soittavaa kokoonpanoa ei King suostu paljastamaan, mutta kaikille niille, jotka toivovat bändin ja levyn jatkavan Slayeristä tuttua linjaa, kitaristi lähettää huojentavia terveisiä.

”Jos joskus haluaisin kokeilla jotain uutta, nyt olisi varmaan ollut siihen oikea hetki. Mutta ei minulle ole haluja tehdä mitään erilaista. Jos en olisi soittanut Slayerissä, olisin ollut bändin fani. Joten kyllä, se on Slayerin jatke ja monien mielestä se olisi voinut olla bändin seuraava levy. Ja ehkäpä tyyliin 80 prosenttia siitä olisi voinutkin olla tai kenties jopa täysin sellaisenaan. Minun silmissäni se on joka tapauksessa ilman muuta jatkoa (Slayerin viimeiseksi jäänelle) Repentless-levylle”, King toteaa.

”Mukana on nopeaa kamaa. Ei ehkä nopeinta, mitä olen koskaan tehnyt, mutta hyvin nopeaa kuitenkin. Mukana on raskasta kamaa, punkahtavaa kamaa, doomahtavaa. Oikeastaan kaikkea sitä, mitä olen urani varrella tehnyt. Hitaimmassa biisissä on hieman samaa fiilistä kuin (Repentless-levyn) When the Stillness Comes -kappaleessa. Yhdessä biisissä tarkoitukseni oli tehdä jotain, joka on kuin Scorpionsin Animal Magnetismin ja (Slayerin kakkoslevy) Hell Awaitsin sekoitus. Siitä tuli aika erilainen ja pidän siitä.”

Lisää luettavaa