Sepät alasimen äärellä – Anvil taisi löytää nimikkopatsaansa Helsingistä

Kuva: Anvil

Anvililla on monta rautaa tulessa, kun kolmikolla on Suomen-kiertueellaan kiire leikkiä turistia ja takoa sosiaaliseen mediaan nokkelia sanaleikkejä, kuten tämäkin kolmen sepän alasimen äärellä napattu selfie osoittaa:

The Anvil is forged in Helsinki !!

Julkaissut Anvil 2. maaliskuuta 2016

Bändin lyriikkoja tunteva tietää, että Anvililla on aina ollut mieltymys rautaisten sanaleikkien sepitykseen, ja miksei – kun ainoa työkalu on vasara, kaikki ongelmat alkavat näyttää nauloilta… Vai miten se meni?

Suomalaisen yleisön kannattaa muuten muistaa, että nyt on viimeinen mahdollisuus takoa, kun rauta on kuumaa. Anvilin kiertuetoveri, Acceptin entinen nokkamies Udo Dirkschneider, on nimittäin päättänyt alkaa oman onnensa sepäksi, eikä lupaa esittää Accept-biisejä tämän kiertueen jälkeen enää koskaan.

Kylmän raudan seppä ei pääse taivaaseen, eli asiaan heränneet helsinkiläiset ovat jo myöhässä, Tavastian keikka meni jo. Onneksi yhtyeet heiluttavat kansaa kuin viina vanhaa seppää vielä Jyväskylän Lutakossa 4.3. ja Vaasan Rantasipissä 5.3. Muista laulaa kertsit täysin palkein!