Sinsaenum julkaisi muistokirjoituksen Joey Jordisonille – ”Teimme kaikkemme auttaaksemme häntä”

Jordison oli alusta saakka mukana superbändin toiminnassa.

06.08.2021

Vuonna 2016 perustettu superbändi Sinsaenum, jonka kokoonpanossa edesmennyt Joey Jordison vaikutti koko yhtyeen olemassaolon ajan, julkaisi sosiaalisessa mediassa muistokirjoituksen menehtyneelle rumpalisuuruudelle.

”Olemme todella surullisia ystävämme ja veljemme poismenon johdosta. Hän oli totta kai yksi genren vaikutusvaltaisimmista rumpaleista, joka muutti koko kenttää ja oli todella kunnia jakaa edes pieni osa siitä hänen kanssaan. Hän toi pöytään jotain, mitä yksikään toinen muusikko ei voinut tuoda, ja hänen rakkautensa ja intohimonsa musiikkiin oli vailla vertaa”, yhtye kirjoittaa.

”Meille Joey oli osa perhettä ja perheissä riidellään ja itketään, mutta pääasiassa nauretaan ja välitetään toisistamme. Hän näyttäytyi julkisuudessa vakavana ja kenties pahana, mutta hänen sydämensä oli suuri ja olimme onnekkaita, että pääsimme näkemään hänen pehmeämmän puolensa.”

”Joeylla oli myös demoninsa eikä mikään satuta enempää kuin tieto siitä, että teimme kaikkemme auttaaksemme häntä, mutta emme vain päässeet hänen kuorensa läpi. Hän ei koskaan pitänyt itseään muita parempana ja nosti aina muiden tarpeet omiensa edelle.”

Yhtye kertoo aloittaneensa seuraavan levyn työstämisen ja projekti aiotaan viedä loppuun Jordisonin menehtymisestä huolimatta, vaikka se voi aluksi tuntuakin vaikealta.

”Me sinnittelemme ja kunnioitamme hänen perintöään kaikessa, mitä tulemme jatkossa tekemään. Seuraava levymme on omistettu hänen muistolleen ja tätä Joey olisi halunnut.”

Jordisonin lisäksi yhtyeessä ovat alusta saakka vaikuttaneet Sean Zatorsky (Dååth), Attila Csihar (Mayhem), Frédéric Leclercq (Kreator, ex-Dragonforce), Stéphane Buriez (Loudblast) sekä Heimoth (Seth).

Lisää luettavaa