Slipknot perui kiertueen koronaviruksen vuoksi – ”Fanien turvallisuus ja hyvinvointi ovat aina etusijalla”

Muun muassa Japanin Knotfest siirtyy hamaan tulevaisuuteen.

05.03.2020

Slipknotin oli tarkoitus lähteä lyhyelle Aasian-kiertueelle maaliskuun lopulla. Kiertueeseen kuului kaksipäiväinen Knotfest Japan Tokiossa sekä esiintymiset Singaporessa, Jakartassa ja Manilassa. Yhtye on kuitenkin nyt perunut koko kiertueen koronavirustilanteen vuoksi.

”Maailmanlaajuisen terveyshuolen valossa Slipknot on päättänyt lykätä tulevaa Aasian-kiertuetta Knotfest Japan mukaanluettuna. Tällaiset päätökset eivät ole helppoja, mutta fanien turvallisuus ja hyvinvointi ovat aina etusijalla. Tässä tapauksessa myös bändit ja artistit, kiertuehenkilökunta sekä paikalliset työntekijät ovat yhtä lailla alttiina ja siksi tämä oli ainoa vastuullinen päätös tässä tilanteessa. Slipknot ja Knotfest palaavat Aasiaan hyvin pian ja silloin jokainen voi odottaa parasta mahdollista keikkakokemusta”, yhtye tiedottaa.

Slipknot ei ole ainoa, jonka kiertuesuunnitelmiin koronavirus on vaikuttanut – muun muassa Testament, Death Angel ja Exodus joutuivat perumaan konserttinsa Italiassa ja Green Day lykkäsi myös Aasian-kiertueensa myöhempään ajankohtaan virustilanteen vuoksi.

Lisää luettavaa