Slipknotin Corey Taylor julkaisi ensimmäiset näytteet tulevalta soololevyltään – CMFT-video vilisee tuttuja hahmoja

CMFT-albumi näkee päivänvalon lokakuussa.

29.07.2020

Slipknotista ja Stone Sourista tuttu Corey Taylor julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa CMFT 2. lokakuuta Roadrunner Recordsin kautta. Tänään levyltä on julkaistu biisinäytteitä kaksin kappalein – liekkejä, painijoita sekä laulajan nimekkäitä ystäviä vilisevällä (muun muassa Lars Ulrich, Marilyn Manson ja Rob Halford) musiikkivideolla varustettu CMFT Must Be Stopped sekä ääniraita Black Eyes Bluesin -kappaleesta.

”[Levyllä] on kaikkea, mitä olen aina halunnut tehdä. Siinä on hieman Sladea, hieman Johnny Cashia, hieman Alice in Chainsia… Isoja kertosäkeitä, hauskaa rokkia, isoja sooloja. Aloin esimerkiksi kaksi vuotta sitten opetella pianonsoittoa, jotta pystyisin soittamaan vaimolleni kirjoittamani kappaleen itse levylle. Ja siitä tuli tosi hyvä, yksi parhaimmista jutuista, joita olen koskaan kirjoittanut”, Taylor kuvailee moneen suuntaan kurottelevan sooloalbuminsa musiikillista sisältöä.

”Mukana on kamaa, jota olen tehnyt Slipknotin viimeisimmän kiertueen aikana ja sitten esimerkiksi yksi biisi, jonka olen tehnyt lukioaikoina. Minulla on siis paljon matskua, jonka päällä olen vain istuskellut ja joka on vain odotellut pöytälaatikossa, koska ne eivät ole sopineet [Slipknotille tai Stone Sourille]. Niissä on ihan liian erilainen fiilis ja energia. Mitä enemmän ihmiset kyselivät minulta soololevyn perään, sitä enemmän aloin ajatella asiaa ja totesin, että no, eipä näillä kappaleilla ole kotia muuallakaan. Joten boom, siinä se nyt on.”

CMFT Must Be Stopped -kappaleen, jolla vierailee lisäksi räppärit Kid Boogie ja Tech N9ne, voit kuunnella tuosta yläpuolelta. Black Eyes Bluesin voit kuunnella puolestaan alapuolelta. Artikkelin lopusta löydät myös CMFT-albumin kappalelistan.

CMFT-kappalelista:

01. HWY 666
02. Black Eyes Blue
03. Samantha’s Gone
04. Meine Lux
05. Halfway Down
06. Silverfish
07. Kansas
08. Culture Head
09. Everybody Dies On My Birthday
10. The Maria Fire
11. Home
12. CMFT Must Be Stopped (feat. Tech N9ne and Kid Bookie)
12. European Tour Bus Bathroom Song

Lisää luettavaa