Slipknotin keikka keskeytyi – moshpitissä sytytettiin kokko

Meno äityi jälleen villiksi naamioyhtyeen keikalla.

03.11.2021

Slipknot joutui keskeyttämään tiistaina 2.11. Arizonan Phoenixissa järjestetyn Knotfest-keikkansa puoleksi tunniksi fanien sytytettyä moshpitissä kokon palamaan. Yhtye jatkoi esiintymistään kun tuli oli saatu sammutettua, mutta joutui raporttien mukaan tiputtamaan setistään pois joitain kappaleita.

Kuvia ja videota tapahtuneesta on levinnyt ympäri sosiaalista mediaa. Muutamia Twitterissä ja Youtubessa jaettuja videopätkiä löydät artikkelin lopusta.

Knotfestissä on aiemminkin äitynyt meno melko villiksi. Marraskuussa 2019 Mexico Cityssä yleisö hajotti turva-aidat, minkä vuoksi pääesiintyjät Evanescence ja Slipknot peruivat keikkansa. Tästä suivaantuneena fanit kipusivat lavalle ja sytyttivät soittimia ja lavasteita tuleen. Saman vuoden heinäkuussa laulaja Corey Taylor keskeytti esityksen, jotta ihmiset eivät tulisi tallotuksi moshpitissä. Myös tuolla keikalla festarialueella sytyteltiin kokkoja. Elokuussa 2019 puolestaan 62-vuotias mies menehtyi Illinoisin Knotfestissä sairaskohtaukseen.

Slipknotin tiistainen keikka oli osa Knotfest-kiertuetta, joka alkoi syyskuun lopussa ja päättyy perjantaina Los Angelesiin. Los Angelesin -keikka kuvataan ja sitä pääsee seuraamaan suorana netissä. Livestriimi on katsottavissa tallenteena 72 tuntia suoran lähetyksen päättymisestä.

Slipknot tuo Knotfestin ensi kesänä ensimmäistä kertaa Suomeen. Knotfest järjestetään Turussa 12.–13.8.2022 ja naamioyhtyeen lisäksi tapahtumassa esiintyvät muun muassa Nightwish, Arch Enemy ja Bring Me the Horizon.

Lisää luettavaa