Soittaako Judas Priest Tim ”Ripper” Owensin aikaisia biisejään juhlakiertueella? – miksipä ei, tuumaa Rob Halford

"En ole koskaan vetänyt hänen laulamia biisejään, mutta voin ehdottomasti ainakin yrittää", tuumaa Halford.

01.01.2020

Heavy metal -ikoni Judas Priest juhlistaa tänä vuonna 50-vuotista taivaltaan Suomeenkin ulottuvalla kiertueellaan, jonka settilista tulee olemaan kattava paketti hittejä ja harvinaisuuksia koko pitkän uran varrelta. Luonnollisesti tähän uraan mahtuu myös kaksi levyä, joilla laulaa legendaarisen Rob Halfordin sijaan Tim ”Ripper” Owens ja monet ovatkin spekuloineet, voisiko yhtye esittää myös jotain Ripper-levyjen kappaleita. Halford itse sanoo Metal Hammer -lehden haastattelussa olevansa siihen valmis, muttei tiedä, tuleeko niin välttämättä tapahtumaan juuri juhlakiertueella.

”Miksipä ei? Ne levyt – Jugulator (1997) ja Demolition (2001) – ovat molemmat osa Judas Priestin mahtavaa historiaa. Ja Tim on hyvä ystäväni. ”En ole koskaan vetänyt hänen laulamia biisejään, mutta voin ehdottomasti ainakin yrittää. Olen valmis”, Halford toteaa.

”Mutta milloin? Se voi tapahtua koska tahansa eikä sen tarvitse välttämättä olla mikään vuosipäivä. Ennen keikkaa pidämme pienet jamittelut ja silloin yleensä noita puskista tulevia ideoita pallotellaan. Luultavasti niin käy tässäkin tapauksessa: niin vain tapahtuu ja se tulee olemaan hienoa.”

Metal Hammer -haastattelusta kertoi Blabbermouth.

Lisää luettavaa