Stam1na kiittää fanejaan retrohenkisellä videolla – ”Kolmesti päällenauhoitetun VHS-keikkakopion katselussa on magiaa ja ainutkertaisuutta”

06.06.2017

Tulevana viikonloppuna kesän kiertueensa aloittava Stam1na kiittää fanejaan julkaisemalla viime vuoden juhlakiertueen Tavastian-keikalla kuvatun musiikkivideon.

Valtteri Lahikaisen ohjaamalla Pala palalta -videolla tavoitellaan samaa fiilistä, jota löytyy yhtyeen alkuhämärissä kuvatuilta keikkataltioinneiltakin. Antti Hyyrynen kommentoi bändin Facebook-sivuilla maailman näyttäneen kovin yksinkertaisemmalta bändin aloitellessa keikkailuaan nuorisotaloilla 20 vuotta sitten.

”Silloin valo- ja videokuvien tarkkuus ja televisioruutujen pinta-alat olivat rajusti pienempiä, mutta niiden paikat, tapahtumat ja henkilöt näyttävät jollakin oudolla tavalla aidommille ja läsnäolevammille. Kolmesti päällenauhoitetun VHS-keikkakopion katselussa on magiaa ja ainutkertaisuutta, harvinaisuuden tuntua. Halusimme tavoitella jotakin vastavaa Stam1nan 2016-juhlavuosikiertueen loppuhuipennukselta”, Hyrde kommentoi.

”Tämä muisto on digitalisoimalla ikuistettuna Teille kaikille rakkaille faneille, joille keikkalattioiden kuluttaminen vuodesta toiseen on suuri ja näkyvä intohimo.”

Lisää luettavaa