Suomessa asuneella entisellä W.A.S.P.-kitaristilla Chris Holmesilla on todettu syöpä – hoitojakso aloitetaan mahdollisimman pian

63-vuotias kitaristi elää kovia aikoja.

Legendaarisessa W.A.S.P:issä kitaraa vuosina 1983-89 ja 1995-2001 soittaneella Chris Holmesilla on todettu syöpä kurkussa ja niskassa.

Holmesin vaimo ja manageri Cathy-Sarah Holmes tiedotti asiasta Instagramissa.

”Tätä päivitystä ei ole helppo kirjoittaa sen henkilökohtaisuuden vuoksi, ja toivomme, että kuulette sen suoraan meiltä ennen kuin huhut ja tarinat alkavat kiertämään”, Cathy-Sarah kirjoittaa.

”Chrisillä diagnosoitiin hiljattain syöpä kurkussa ja niskassa, mutta hoitotiimi on vakuuttanut meille, että etäpesäkkeitä ei ole löytynyt, mikä on hyvä uutinen. Meidän täytyy aloittaa seitsemän viikon hoitojakso niin pian kuin mahdollista.”

Holmes on perunut soolobändinsä keikan Monsters of Rock -risteilyllä.

”Tiedän, kuinka tärkeä juttu Mosters of Rock on Chrisille ja hänen bändilleen, mutta meidän täytyy keskittyä Chrisin terveyteen seuraavien seitsemän viikon ajan, ja korvaamme Monsters of Rock -keikan myöhemmin.”

W.A.S.P-keulakuva Blackie Lawless lähetti terveisensä Holmesille sosiaalisessa mediassa.

”Koko W.A.S.P.-perhe on optimistinen Chrisin syöpädiagnoosin hyvän lopputuloksen puolesta. Toivon hänelle vilpittömästi parasta”, Lawless tiedottaa.

Holmes on tuttu hahmo myös suomalaisille, sillä mies asui maassamme usean vuoden ajan ja soitti kitaraa hard rock -yhtye Baton Rogue Morguessa.

Lisää luettavaa