Svart Festin kolmas tuleminen heti alkuvuodesta – levy-yhtiön juhlavuotena luvassa muitakin erikoisuuksia

Svart Records täyttää ensi vuonna pyöreitä.

26.11.2018

Turkulaisen Svart Recordsin perustamisesta tulee ensi vuonna täyteen pyöreät kymmenen vuotta. Asiaa juhlistetaan muun muassa kolmatta kertaa järjestettävillä Svart Festeillä, jotka valtaavat Helsingin Ääniwallin 4. tammikuuta ja seuraavana iltana Tampereen Klubin. Molempina iltoina lavalle nousevat Callisto, Atomikylä, Pelagos ja Throat.

”Svart Recordsin iltamia on kyselty kuluttajien puolelta tasaisen säännöllisesti, joten päätimme vastata jälleen kerran ystäviemme kutsuun. Ensimmäiset Svart Festit järjestettiin pari vuotta sitten Helsingissä ja Jyväskylässä, viime vuonna vuorossa olivat Tampere ja Turku, joten on luonnollista, että perinnettä jatketaan ensi vuonnakin. Ja kun yhtiömme täyttää 10-vuotta, voimme juhlia syystä kaksin verroin”, taustoittaa Svart Recordsin Tomi Pulkki.

Pulkki lisää iltojen ohjelman täydentyvän lähiviikkojen aikana vielä erilaisin poikkitaiteellisin keinoin. Ennen vuoden vaihdetta tullaan myös kertomaan muista juhlavuoden erikoisuuksista ja tapahtumista. Iltojen levymusiikista vastaa Svartin oma tiskijussi DJ Mustat levyt ja molemmilla keikoilla on myös Svartin pop up -levykauppa.

Ennakkoliput Tampereen keikaille ovat jo myynnissä ja Helsingin Ääniwallin liput tulevat myyntiin torstaina 29. marraskuuta. Ennakkoliput myy Tiketti.

Lisää luettavaa