Syöpää sairastavan Chris Holmesin tueksi pystytettiin joukkorahoituskampanja – ”Chris halutaan saada ansaitsemaansa hoitoon mahdollisimman nopeasti”

Entisellä W.A.S.P.-kitaristilla on todettu syöpä kurkussa ja niskassa.

08.02.2022

Kuten viikonloppuna uutisoimme, entisellä W.A.S.P.-kitaristi Chris Holmesilla on todettu syöpä. Nyt Holmesin managerina toimiva vaimo Cathy-Sarah Holmes sekä Holmesin Mean Men -yhtyeen rumpali Steve Jackson ovat laittaneet pystyyn joukkorahoituskampanjan, jonka tuotoilla autetaan kitaristia selviämään syöpähoitojen vuoksi kasautuvista sairaalakuluista. GoFundMe-sivustolle pystytetyn joukkorahoituksen tavoitesummaksi on asetettu 20 000 dollaria. Tätä kirjoittaessa potista on kasassa reilut 2 400 dollaria.

”Olen viimeiset neljä vuotta soittanut rumpuja Chris Holmesin kanssa. Monet tuntevat hänet nimellä Mean Man, mutta se ei voisi olla kauempana totuudesta. Monet Chrisin tavanneet ovat varmasti samaa mieltä, sillä hänellä on aina aikaa faneilleen. Kun hän sai diagnoosin, halusin auttaa jollain tavalla. Laskut kasaantuvat nopeasti, sillä Chris halutaan saada ansaitsemaansa hoitoon mahdollisimman nopeasti”, Jackson kirjoittaa kampanjan kommenteissa.

”Koska hänellä on edesseen seitsemän viikon laajamittainen hoitojakso eikä hän pysty sinä aikana keikkailemaan, hän tarvitsee hieman ylimääräistä tukea päästäkseen kuntoon ja potkiakseen syöpää persuksille. Jos tässä kohtaa pystyt auttamaan ja lahjoittamaan edes vähän, olisin siitä todella kiitollinen ja tiedän, että sekä Chris että Cathy ovat myös.”

Holmes oli mukana W.A.S.P.-yhtyeen riveissä vuosina 1983-89 ja 1995-2001. Hän on vuosien saatossa ollut mukana myös niinikään ex-W.A.S.P.-kitaristi Randy Piperin Animal-yhtyeessä, Where Angels Sufferissa sekä porvoolaisessa Baton Rogue Morguessa, jonka kanssa Holmes soitti Suomessa majaillessaan.

Vuonna 2021 julkaistiin Holmesin elämää ja uraa käsittelevä, Antoine de Montremyn ohjaama dokumentti Mean Man: The Story Of Chris Holmes. Dokkari on katsottavissa/vuokrattavissa esimerkiksi Amazon Primessa, Google Play Moviesissa ja Apple TV:ssä.

Lisää luettavaa