Takaisin Isoon-Britanniaan muuttava Ozzy Osbourne on saanut tarpeekseen Amerikasta – ”Kaikki on vitun naurettavaa siellä”

Osbourne ei halua kuolla Amerikassa ja tulla haudatuksi muiden julkimoiden joukkoon Los Angelesin Forest Lawn -hautuumaalle.

29.08.2022

Ozzy Osbourne ja managerivaimonsa Sharon Osbourne ovat asuneet pitkään Los Angelesissa, mutta nyt pariskunta on muuttamassa pysyvästi takaisin vanhaan kotimaahansa Isoon-Britanniaan.

Viime keväänä Mirror-lehdelle antamassaan haastattelussa Ozzy sanoi muuton syyksi Kalifornian korkean verotuksen. Nyt tuoreessa Observer-lehden haastattelussa kaksikko kertoo muutolle olevan useita painavia syitä, mutta Ozzyn viime aikaiset terveyshuolet eivät Sharonin mukaan ole yksi niistä.

”Arvasin, että ihmiset kuvittelevat niin. Mutta tällä kertaa kyse ei ole siitä. Nyt oli vain muuten sen aika. Amerikka on muuttunut hyvin paljon – se ei todellakaan ole yhtenäinen paikka. Siinä ei ole mitään yhtenäistä. Se on tällä hetkellä hyvin kummallinen paikka asua”, Sharon sanoo.

”Kaikki on vitun naurettavaa siellä. Olen kyllästynyt siihen, että ihmisiä tapetaan siellä jatkuvasti. Luoja tietää, montako ihmistä on kuollut kaikissa kouluampumisissa. Ja Vegasissa oli se yksi joukkoampuminen konsertissa… Vitun hullua”, Ozzy puolestaan täräyttää.

”En halua kuolla Amerikassa. En halua, että minut haudataan johonkin vitun Forest Lawniin (losangeleslainen hautausmaa, johon julkisuuden henkilöitä usein haudataan). Olen englantilainen, haluan sinne takaisin.”

”Mutta siis, jos vaimoni sanoo, että nyt muutamme Timbuktuun, minähän menen. Mutta ei, minun on nyt vain aika mennä kotiin.”

Ozzy julkaisee uuden Patient Number 9 -sooloalbuminsa 9. syyskuuta.

Lisää luettavaa