Tamperelaisravintola peruu sovittuja keikkoja – metalli ei miellytä

08.04.2015

Kokkolalaisbändi Spawn from Deceitin oli määrä soittaa Tampereen Bar Herwoodissa torstaina 9. huhtikuuta. Yhtye sai ravintolalta kaksi iltaa ennen sovittua konserttia ilmoituksen, että keikka on peruttu.

”Hervannassa on paljon erilaisia ihmisiä joita me tavoitellaan, mutta meidän täytyy olla tarkkana ettei jokin musiikkigenre leimaa ravintolaamme ja pois sulje muita asiakkaita. Karsimme radikaaleimmat äärilinjaa edustavat bändit pois ja valitsemme mieluummin bile-, cover-, irkku- ja nousevia hittiartisteja. Musiikkityylejä, jotka eivät loukkaa ketään mutta edesauttavat myyntiä. Emme voi tehdä poikkeuksia tästä linjasta haittaamatta liiketoimintaamme, yritä ymmärtää tämä kokonaisuus”, bändin saamassa mailissa kirjoitetaan.

Spawn from Deceitin grindcore ei takuulla miellytä kaikkia hervantalaisia, mutta matalan kynnyksen keikkapaikkana itseään mainostavalta paikalta melko näätämäistä toimintaa perua aikaa sitten sovittuja keikkoja. Homman tekee absurdiksi se, että samanlaisen mailin vastaanotti myös Leather Rebels.

Leather Rebels on Judas Priest -covereita hirmuisella draivilla soittava bändi, joten Infernon toimituksen päähän ei mahdu, miten kyseessä ei olisi bile- tai coverartisti.

Lisää luettavaa