”Tarvitsemme hyvän psykiatrin apua” – uusi Fleshgod Apocalypse -levy ulkona ensi vuoden alussa

18.07.2015

Järjettömiä äärimetallispektaakkeleja noin parin vuoden välein tipautellut italialainen Fleshgod Apocalypse on kirjoittamassa hyvää vauhtia jatkoa vuoden 2013 Labyrinth-albumille. Tulevan levyn nimi on King ja se tulee ilmestymään jossain vaiheessa ensi vuoden alkua.

Bändin laulaja-rumpali Francesco Paoli paljastaa tulevan albumin taustoja:

”Tulevan levyn nimi on King ja se on konseptialbumi. Levy otti aikansa, mutta uskoisin, että tämä tarkoittaa bändin olevan entistä kypsempi ja määrätietoisempi. Emme voi julkaista keskitason levyjä vain siksi, että nimemme pysyisi pinnalla.

Musiikkiteollisuus pakottaa bändit työskentelemään entistä rajummin, ja näin myös me olemme tehneet. Ainoastaan laatu merkitsee lopulta, eikö vain? Tämän ansiosta odotuksemme musiikkiamme kohtaan ovat kasvaneet koko ajan suuremmaksi uutta levyä kirjoittaessamme.

Seuraamme aina fiiliksiämme ja pyrimme tuomaan esiin mielialojamme musiikin kautta, ja tällä kertaa meillä on käsillä kaikkien aikojen synkin Fleshgod Apocalypse -levy. Mitä levyn konseptiin tulee, voin sanoa ainoastaan, että me tarvitsemme hyvän psykiatrin apua!”

Lisää luettavaa