The Crown -basisti ja perustajajäsen lähti bändistä – ”Hiton hieno matka, mutta minun osaltani se on nyt loppu”

Yhtye jatkaa uuden basistin kanssa.

31.01.2022

Ruotsalaisen death metal -yhtye The Crownin perustajajäsen ja basisti Magnus Olsfelt (kuvassa toisena oikealta) ei jatka enää bändin riveissä. Yhtye tiedotti asiasta sosiaalisessa mediassa. Muu bändi jatkaa ja työstää parhaillaan seuraajaa viime vuonna ilmestyneelle Royal Destroyer -pitkäsoitolleen.

”32 vuoden jälkeen tiemme erkanevat. Olemme asiasta suruissamme, sillä hän on aina antanut itsestään 110 prosenttia ja kirjoittanut kasoittain muistettavia kappaleita. Tulemme kaipaamaan häntä. Mutta tämä ei missään nimessä ole The Crownin loppu vaan uuden luvun ensimmäinen askel”, yhtye kommentoi ja sanoo aloittavansa uuden basistin etsinnät piakkoin.

”The Crown on ollut osa elämääni 14-vuotiaasta asti. Ylämäkineen ja alamäkineenkin tämä on ollut hiton hieno matka, mutta minun osaltani se on nyt loppu. Minulla ei vain ole enää sisäistä paloa jatkaa tätä enkä näe muuta vaihtoehtoa kuin lähteä”, Olsfelt itse toteaa.

”Olen kiitollinen kaikille, jotka ovat meitä tukeneet vuosien varrella ja toivon, että muu bändi jatkaa vielä menestyksekkäästi. Hyvästi ja kiitos kaikista muistoista.”

Lisää luettavaa