Tim ”Ripper” Owens puolustaa Dio-hologrammikeikkoja, vakuuttaa ettei raha ole motivaationa – ”Saan soolokeikoistanikin enemmän rahaa”

Laulaja ei allekirjoita väitteitä, että Ronnie James Dion hologrammikiertue tehtäisiin dollarinkuvat silmissä

15.02.2018

Edesmenneen Ronnie James Dion ”paluukiertue” hologrammina on herättänyt ihmetystä ja närästystä. Kiertueelta kuvattujen videopätkien perusteella keikat eivät ole olleet mitään suuria yleisömagneetteja ja laulajalegendan leski Wendy Dio sekä hologrammin taustalla soittava yhtye ovat saaneet paljon lokaa niskaansa ja rundin taustavoimia syytetäänkin lähinnä rahanahneudesta.

Puolustajien joukko onkin paljon pienempi ja koostunut tähän saakka pääasiassa kiertueella mukana olleista soittajista. Muun muassa laulaja Tim ”Ripper” Owens (ex-Judas Priest, ex-Iced Earth) on todennut, ettei kiertuetta todellakaan tehdä dollarinkuvat silmissä vaan puhtaasti rakkaudesta musiikkiin ja Dion perintöön.

– Kuulen ihmisten puhuvan paljon juurikin sitä, että jaha, joku haluaa takoa rahaa. Ei, se joku eli Wendy Dio käyttää kasoittain rahaa tehdäkseen fanit onnellisiksi. Emme tee tätä rahan takia. Saan soolokeikoistanikin enemmän rahaa, mutta rakastan tätä. Rakastan Wendyä ja Ronnieta ystävinä, joten juhlin mielelläni Ronnien elämää ja musiikkia, Owens vakuuttaa.

Owens muistuttaa, että hologrammi on vain yksi osa kiertuetta ja mukana on oikea bändi sekä myös vierailevia laulajia, kuten hän itse sekä Lynch Mobin Oni Logan. Laulaja myöntää olleensa itsekin aluksi hieman epäileväinen hologrammin suhteen, mutta ei silti ymmärrä joidenkin kriitikkojen voimakasta vastareaktiota tähän tekniikkaan.

– On outoa, että moni vastustajista kuitenkin katsoo elokuvia, joihin on tuotu menehtyneitä näyttelijöitä takaisin digitaalisesti ja se on heistä ihan okei. Kaikesta ei tietenkään tarvitse pitää, mutta Wendyä kohti hyökkääminen on se ongelma. Hän haluaa vain tehdä fanit onnellisiksi.

Lisää luettavaa