Timo Kotipelto uuden Stratovarius-albumin työstämisestä ja aikataulusta: ”Deadlinea ei ole sovittu, koska sellainen työtapa ei toimi meillä”

Kotipelto toivoo yhtyeen pääsevän studioon vielä kevään aikana.

15.01.2018

Italialainen SpazioRock haastatteli Stratovarius-laulaja Timo Kotipeltoa hiljattain tämän ollessa Jani Liimataisen kanssa yhteisellä akustisella kiertueella. Juttutuokion aikana Kotipelto muun muassa arvioi, millaisella tahdilla Stratovarius työstää seuraava pitkäsoittoaan. Bändin viimeisin albumi Eternal julkaistiin 2015 ja uusi albumi on jo soittajien mielessä.

– Olemme tehneet biisejä kukin tahoillamme, mutta emme ole vielä käyneet yhdessä ideoita läpi. Minulla on muutamia ja tiedän, että Matiaksella on joitain ideoita, luultavasti myös Laurilla ja Jensilläkin. Ajatus on, että kokoonnumme yhteen luultavasti joskus helmikuun alussa ja katsomme, mitä meillä on kasassa, Kotipelto sanoo.

– Toivon mukaan pääsemme äänittämään kevään aikana. Mitään deadlinea ei ole sovittu, koska sellainen työtapa ei toimi meillä. Sävellämme ensin kaikki biisit ja katsomme vasta sitten, missä mennään aikataulullisesti.

YouTube video

Lisää luettavaa