Tobias Forge: Ghostin oikeustaistelu oli väistämätön asia – ”Se on oikeastaan merkki siitä, että asiat ovat menneet hyvin”

Yhtyeen johtohahmon ja entisten jäsenten välinen oikeuskiista kuuluu Forgen mukaan asiaan.

25.05.2018

Ghost-yhtyeen johtohahmo Tobias Forge toteaa NME-lehden haastattelussa, ettei hänen ja yhtyeen entisten jäsenten välinen oikeustaistelu ole pelkästään huono asia vaan merkki siitä, että yhtye on noussut isojen poikien kerhoon.

”Olen rockin ja rockhistorian suuri fani, olen lukenut jokaisen arvostamani yhtyeen elämäkerran. Ja tiedätkö mitä? Samaa paskaa tapahtuu niissä kaikissa!” Forge tuumaa.

”Eräs ystäväni, menestynyt lauluntekijä, sanoi minulle, että vasta sitten olet oikeasti mukana pelissä, kun sinut on haastettu oikeuteen. Eli tervetuloa kerhoon. Minusta hänen puheensa käyvät järkeen.”

Vaikka oikeusvääntö onkin ollut myös tuskallista, Forge sanoo onnistuvansa usein kääntämään sellaiset asiat vain kasvukivuksi. Oikeustaistelu on siis vain välttämätön paha.

”Se on oikeastaan merkki siitä, että asiat ovat menneet hyvin.”

Ghostin uusi pitkäsoitto Prequelle ilmestyy 1. kesäkuuta. Suomessa yhtye esiintyy puolestaan Tampereen South Parkissa perjantaina 8. kesäkuuta.

Lisää luettavaa