Toolin rumpali Danny Carey haaveilee jo uudesta levystä: ”Meillä on tonneittain materiaalia”

Danny Careyn mielessä siintävät jo uudet kuviot.

19.09.2019

Progressiivisen metallin jättiläinen Tool sai hiljattain ulos yli kymmenen vuotta itseään odotuttaneen Fear Inoculum -paluualbuminsa, mutta bändin muusikoiden mielissä siintävät jo uudet musiikilliset kuviot.

”Luulen, että tulemme kiertämään vähintään kaksi kolme vuotta. Olemme tehneet niin jokaisen albumin kanssa, joten katsotaan, mikä tilanne on tämän jälkeen”, rumpali Danny Carey (kuvassa toinen vasemmalta) mietiskelee Metal Hammerin haastattelussa.

”Toiveeni on, että teemme vielä uuden albumin. Meillä on tonneittain materiaalia. Se ei tule viemään kahtatoista vuotta, ja jos tuleekin, olen silloin luultavasti jo niin vanha, että soittamisestani ei tule mitään! Toivon siis, että teemme uuden levyn ja jatkamme matkaamme.”

Fear Inoculum merkitsee päätöstä Toolin viiden levyn mittaiselle levytyssopimukselle, mikä tuntuu Careyn mielestä vapauttavalta.

“Se tuo lisää motivaatiota. Kepissä roikkuva porkkana on kasvanut suuremmaksi, koska olemme vapaita agentteja – meidän ei tarvitse neuvotella levy-yhtiön kanssa, ja jos tarvitseekin, voimme tehdä asiat omilla ehdoillamme, koska voimme tehdä mitä haluamme.”

Lisää luettavaa