Tulevan kevään Roadburn-festari ilmoitti ekat esiintyjänsä – mukana pari kunnon lavoillepaluupommia

05.10.2016

Hollannin loppukeväässä mellastettava tuomion ja pörinän festivaali Roadburn on ilmoittanut ensimmäiset ensi vuoden esiintyjänsä, ja avaus onkin perin mielenkiintoinen.

Ensinnäkin lauteilla nähdään okkulttirockin jenkkiläinen kulttiyhtye, vuonna 2007 uudelleen aktivoitunut Coven, joka esiintyy ensimmäisen kerran vuosikymmeniin – ja ensi kertaa Euroopassa.

Toinen jymypaukku on 40 Watt Sun -yhtyettä nykyisin luotsaavan Patrick Walkerin Warning. Bändi palaa näemmä sittenkin matalasta haudasta esittämään vuonna 2006 julkaistun klassikkolevynsä Watching from a Distancen kokonaisuudessaan.

– Olen otettu, että Watching from a Distance kiinnostaa vielä vuosien jälkeenkin, ja tulen olemaan erittäin liikuttunut saadessani soittaa levyn läpi Roadburnissä, Walker kommentoi lyhyesti tiedotteessa.

Roadburn tapahtuu Tillburgissa 20.–23. huhtikuuta. Festaria kuratoi Baronessin John Dyer Baizley, jonka bändi esiintyy festarilla kahteen otteeseen. Muita ilmoitettuja esiintyjiä ovat muiden muassa Gnod, Pillorian, Les Discrets ja kotimainen Oranssi Pazuzumme, joka soittaa tällä kertaa peräti päälavalla.

Mainitaan vielä ennen klassista Coven-ralllia (jolla ei edelleenkään ole tekemistä samannimisen bändin kanssa), että Patrick Walker on haastattelussa 14.10. ilmestyvän Infernon Pölkyllä-palstalla.

Lisää luettavaa