Tuple Salmela on huolissaan mediapainostuksen alla ja vallankäytön kohteena olevasta pienestä ihmisestä – uusi soololevy ja video julki

Tervetuloa helvettiin, toivottaa Tommi "Tuple" Salmela.

Tommi ”Tuple” Salmela (Tarot, Lazy Bonez, Raskasta joulua) on tänään julkaissut toisen sooloalbuminsa Welcome to Hell. Julkaisua juhlistetaan uudella videolla, joka on tehty albumin nimikkokappaleelle, jonka sanoituksissa Salmela tuo esille kaikkiin maailman pieniin ihmisiin kohdistuvan huolensa.

”Kappaleen tarkoitus on laittaa ihmisiä pohtimaan itseään sekä sohaista myös mediaa vastakkainasettelun ja sekasorron luomisesta. Tällaisen kaikenlaisen kaaoksen keskellä pienestä ihmisestä tulee kärsijä, kun ahneuden ja rahan vallan alla hänet ajetaan nurkkaan. Usein kaikenlaisten narsistien omanaan pitämä maailmamme on jo muutenkin täynnä kaikenlaista turhaa älämölöä ilman harkittua puhetta”, Salmela pohtii.

”Täällä on myös aivan liikaa raketteja ja ydinaseita, joilla pyritään tuhoamaan vastustaja. Ja kehen niiden tuhot kohdistuvat? Usein juuri kaikista haavoittuvimpiin ihmisiin ja lapsiin. Se jos mikä on surullista.”