Tuskaan saapuvan Delainin kokoonpanossa muutoksia – kitaristi keskittyy muihin projekteihin

Merel Bechtold ei saavu muun ryhmän kanssa Suvilahteen.

18.06.2019

Hollantilainen sinfoniametalliyhtye Delain tiedottaa kokoonpanomuutoksesta. Vuonna 2013 ensimmäistä kertaa livekokoonpanossa nähty ja 2015 vakituiseksi jäseneksi kiinnitetty kitaristi Merel Bechtold (kuvassa toisena oikealta) jättää yhtyeen ja keskittyy jatkossa uuteen Dear Mother -projektiinsa sekä sinfonista death metalia soittavaan MaYaN-yhtyeeseen. Bändin mukaan ero tapahtuu sovussa ilman suurempaa draamaa.

”On tullut aika keskittyä omiin unelmiini. Aiemmat sitoutumiseni ovat vieneet keskittymiseni pois omasta musiikistani ja siitä polusta, jota todella haluan kulkea. Nyt minun pitää antaa itselleni aikaa ja mahdollisuuden omien musiikillisten päämäärien tavoittelulle. Tämä on luultavasti elämäni vaikein päätös, mutta lopulta on tärkeintä seurata sydäntään ja olla onnellinen”, Bechtold kirjoittaa.

Bechtold nousee Delainin kanssa lavalle viimeisen kerran Graspop Metal Meetingissä Belgiassa 23. kesäkuuta, jonka jälkeen bändi jatkaa viisikkona. Näin ollen kitaristia ei tulla näkemään esimerkiksi Helsingin Tuska-festivaaleilla, jossa yhtye esiintyy 29. kesäkuuta.

”Tulemme kaipaamaan Mereliä, mutta tiedostamme, että kiireinen aikataulumme vaatii aikaa ja sitoutumista ja ymmärrämme ja kunnioitamme hänen päätöstään keskittyä omaan tekemiseensä. Jatkamme keikkailua kvintettinä kuten ennenkin ja työstämme samalla uutta studioalbumiamme valmiiksi”, yhtye tiedottaa.

Lisää luettavaa