Vagabond Hearts tarjoaa sähköistä energiaa angstibiletyslaulullaan – ennakkonäytössä uusi Mirror Images -video

Mirror Images -single julkaistaan virallisesti 1.7.

29.06.2020

Tamperelainen rockryhmä Vagabond Hearts julkaisee keskiviikkona 1. heinäkuuta uuden singlen Mirror Images. Yhtye kuvailee pitkälti laulaja Julian Pajupuron käsialaa olevaa kappaletta surkuhupaisaksi ralliksi identiteettikriisistä, jossa on mausteena peilikuvasymboliikkaa ja eksistentiaalista kriisiä. Tiivistetysti Mirror Images on vilpitön angstibiletyslaulu, jonka musiikkivideon pääsee katsomaan Infernon välityksellä ennakkoon jo nyt.

”Videon idea syntyi itse asiassa tämän vallitsevan epidemian aikana videopalaverissa, kun keskusteltiin yhtyeen kesken mahdollisesta musavideosta. Pari viikkoa tämän jälkeen oltiinkin jo Tampereen Doriksessa kuvaamassa. Varsinaista käsikirjoitusta ei ollut, mutta toteutimme lennosta ideoita pohjautuen biisin lyriikoihin ja pidimme hauskaa. Video ja kansitaide on täysin ’tee-se-itse-asenteella’ luotu ja sen kuuluu näkyä. Kaverimme Joel Naakka kuvasi yhdellä kameralla kaiken materiaalin kahdessa eri kuvaussessiossa. Video on editoitu Julianin läppärillä, joka hädin tuskin jaksoi edes pyörittää tätä videomateriaalia ja kirjaimellisesti kaatuili noin vartin välein”, yhtye avaa tuoreen videoteoksensa taustoja.

Vagabond Hearts tulee julkaisemaan uutta materiaalia tänä vuonna vielä kahden singlen verran, joista toinen julkaistaan näillä näkymin syyskuun loppuun mennessä.

Lisää luettavaa