Väkivaltainen välikohtaus Iron Maidenin keikalla – järjestyksenvalvojat pieksivät aggressiivisesti käyttäytyneen fanin

"Ei tämä ole mikään vapaaottelukehä!"

10.09.2019

Iron Maiden kiertää parhaillaan Pohjois-Amerikkaa Legacy of the Beast -kiertueen merkeissä. 5. syyskuuta Washingtonin Tacomassa sattui kuitenkin ikävä välikohtaus, jonka johdosta laulaja Bruce Dickinson joutui keskeyttämään keikan hetkeksi. Vihainen Dickinson kertoi yleisölle, että järjestyksenvalvojat olivat käyneet käsiksi erääseen faniin ja hakanneet tätä porukalla. Välikohtaus alkaa yllä olevalla videolla noin kolmen minuutin kohdalla.

”Meillä on takahuoneessa fani, josta kymmenen järkkäriä hakkasivat paskat pihalle. Näin yhden järjestyksenvalvojan kurottavan aidan yli ja lyövän neljä kertaa naamaan tätä puolet itseään pienempää kaveria. Ei tämä ole mikään vapaaottelukehä! Jos olisi, paikalla olisi myös tuomari”, Dickinson jyrähtää.

”Olemme soittaneet useille sadoille tuhansille ihmisille tällä kiertueella ja tämä on ensimmäinen kerta, kun jotain tällaista tapahtuu. En tiedä, tapahtuuko tätä tässä talossa jatkuvasti, enkä tiedä, onko kyseessä joku hetken mielenhäiriö, mutta toivon, että kaveri pääsee sairaalaan, koska hänen vuotaa pahasti.”

Keikkapaikkana toimineen Tacoma Domen edustajilla oli tapahtuneesta hieman erilainen näkemys. KIRO 7:n mukaan järjestyksenvalvojille oli valitettu häiritsevästi käyttäytyneestä humalaisesta katsojasta. Kun järjestyksenvalvojat sitten menivät hoitamaan tilannetta, oli aggressiivinen fani lyönyt yhtä järjestysmiestä ensin kasvoihin. Tämän jälkeen useampi järjestyksenvalvoja kävi häirikköön käsiksi. Lopulta aggressiivinen fani vedettiin pois permannolta poliisin haltuun ja sai TMZ:n mukaan syytteet pahoinpitelystä.

Alla KIRO7:n uutisinsertti aiheesta:

Lisää luettavaa