Vastus Klubit jatkuvat – pörinää ja psykedeliaa luvassa Helsingissä ja Kuopiossa

Alkaneen vuoden ensimmäinen klubi-iltama järjestetään pääkaupunkiseudulla 19.3.

22.02.2022

Viime vuoden lokakuussa alkanut tapahtumailtojen sarja Vastus Klubi jatkuu taas. Doom metaliin, psykedeliaan ja muuhun marginaalisempaan musiikkiin keskittyviä klubi-iltamia on luvassa Helsingissä ja Kuopiossa kuuden yhtyeen voimin.

Alkaneen vuoden ensimmäinen Vastus Klubi järjestetään Helsingin Lepakkomiehessä lauantaina 19. maaliskuuta, jolloin lavalle nousevat progressiivista doom metalia soittava Sapata, sludgen ja stonerin välimaastossa väijyvä Zombie Eater sekä kosmista doomia runnova . Klubi-iltamat jatkuvat Kuopion Sawohouse Undergroundissa 6. toukokuuta Einvigin, Thermaten ja Slowenyan voimin.

”Ensimmäiset klubi-illat saivat erittäin positiivisen vastaanoton niin yleisön kuin esiintyjienkin puolelta, joten on hienoa jatkaa hyvän alun saaneen konseptin parissa. Lavalle nousee tälläkin kertaa tasokkaita bändejä, jotka ansaitsevat ehdottomasti enemmän jalansijaa Suomen raskaamman rockin musakentällä. Kannattaa tulla paikalle tarkastamaan kuinka kovatasoinen skene on tarjolla myös kotimaassa”, kommentoi tuottaja Kimmo Partanen.

Vastus Klubien ennakkoliput myy Tiketti.

Lisää luettavaa