Videopeli, kiertueita, ainakin yksi pitkäsoitto… – Dave Mustaine valottaa Megadethin tulevaisuudennäkymiä

"Päätepistettä ei ole vielä näköpiirissä."

20.09.2017

Megadeth-pomo Dave Mustaine käväisi viime viikolla New York Stock Exhangen haastateltavana keskustelemassa pääasiassa viini- ja olutbisneksistään. Haastattelun lopuksi Mustaine kuitenkin valotti yleisellä tasolla, mitä kaikkea thrash metal -yhtyeen lähitulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu. Mustaine paljasti työstävänsä muun muassa videopeliä.

”Työstämme parhaillaan peliä, joka läpileikkaa bändin historiaa ja käyttää paljon pieniä riffejä, joita ei ole aiemmin käytetty missään, kaikkea sellaista”, Mustaine toteaa.

”Valmistaudumme seuraavaan kiertueeseen, seuraavaan kampanjaamme. Olemme levy-yhtiöllemme velkaa yhden levyn, joten ainakin yksi albumi on vielä tulossa. Päätepistettä ei ole vielä näköpiirissä, koska bändi tulee juuri nyt todella hyvin toimeen keskenään ja soitto kulkee todella hyvin.”

Megadeth aloittaa 22. syyskuuta Pohjois-Amerikan-kiertueen Scorpionsin lämmittelijänä, jonka ohessa yhtye soittaa myös välipäivinä omia pääesiintyjäkeikkojaan. Marraskuussa yhtye heittää lisäksi kourallisen festivaali- ja pääesiintyjäkeikkoja Etelä-Amerikassa.

Lisää luettavaa