Vuonna 2016 jäähyväiskiertueen tehnyt Twisted Sister nousee taas keikkalavalle

Yhtye esiintyy Metal Hall of Fame -gaalassa tammikuun lopussa.

11.01.2023
Twisted Sister lavalla vuonna 2016. Vasemmalta oikealle: Jay Jay French, Eddie Ojeda, Mark Mendoza, Dee Snider ja Mike Portnoy.
Kuva: Erik Pendzich/Shutterstock/All Over Press

Twisted Sister on yksi tänä vuonna mukaan Metal Hall of Fame -kunniagalleriaan nimettävistä yhtyeistä. Yhtye nimetään mukaan 26. tammikuuta Kalifornian Agoura Hillsissä järjestettävässä gaalassa, jossa kitaravirtuoosi Steve Vai ja rumpali Mike Portnoy saavat kunnian antaa tunnustuksen yhtyeen alkuperäisjäsenille Dee Sniderille, Jay Jay Frenchille, Eddie Ojedalle, Mark Mendozalle sekä edesmenneelle A.J. Perolle.

Yhtye on nyt vahvistanut, että se paitsi tulee ottamaan kunnian vastaan, myös nousemaan lavalle soittamaan gaalassa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun bändi esiintyy yhdessä sitten vuoden 2016 jäähyväiskiertueen, jonka yhtye teki vuosi rumpali A.J. Peron kuoleman jälkeen. Tätä kirjoittaessa ei ole vielä tiedossa, kuka istahtaa Metal Hall of Fame -gaalassa istuu rumpusetin taakse, mutta vahva veikkaus on, että se tulee olemaan Mike Portnoy, joka soitti myös yhtyeen jäähyväiskiertueella.

Kuudetta kertaa järjestettävässä Metal Hall of Fame -gaalassa kunniagalleriaan nimetään mukaan Twisted Sisterin lisäksi thrash metal -yhtye Raven, Foreignerin laulaja Lou Gramm sekä kitaristi Chris Impellitteri. Aiempina vuosina Hall of Fameen on nimetty muun muassa Black Sabbathin Bill Ward, Metal Blade Recordsin perustaja Brian Slagel, Saxon, Randy Rhoads, Nick Menza, Judas Priest, Doro Pesch, Lemmy Kilmister, Exodus, Lita Ford, Ronnie James Dio, Lzzy Hale, Vinny ja Carmine Appice, Anthrax, Joe Satriani, Marty Friedman, Paul Di’Anno, Blaze Bayley ja Bruce Kulick.

Lisää luettavaa