W.A.S.P.-kitaristin signal2noise-duo tekee ensiesiintymisensä striimikeikan merkeissä

Voimaduon nettikeikka on osa Turku Rock Academyn Stream On -sarjaa.

04.05.2020

W.A.S.P.-yhtyeen Turussa asuvasta kitaristi Douglas Blairista sekä Santa Cruz -rumpali Tuomas ”Toxy Cruz” Lehtosesta muodostuvan signal2noise-duon oli tarkoitus nousta ensimmäistä kertaa keikkalavalle kesällä Metallivuori-festivaalin yhteydessä, mutta koska hallituksen suosituksesta kaikki heinäkuun festarit on peruttu, tekee kaksikko keikkadebyyttinsä livestriimin merkeissä jo tällä viikolla.

Signal2noise on tulevana torstaina (7.5.) mukana Turku Rock Academyn järjestämässä Stream On -nettikeikkojen sarjassa. Neljättä viikkoa käynnissä olevassa sarjassa paikalliset kyvyt ovat päässeet esittelemään osaamistaan Youtuben ja Twitchin välityksellä livestriiminä. Stream On -sarjan aiemmat nettikeikat ovat katsottavissa Turku Rock Academyn Youtube-kanavalla. Lisätietoja signal2noisen livestriimistä löydät puolestaan täältä.

Duon erikoisuutena toimii Blairin itsensä kehittelemä ja rakentama GuitarCross-soitin, jonka avulla muusikko toimii samanaikaisesti sekä kitaristina että basistina. Alapuolelta olevalta videolta voit kuunnella Blairin tyylinäytteen soittopelistä ja sen soundista:

Lisää luettavaa