Within Temptationin laulaja Sharon den Adel julkaisee soololevyn – ensimmäinen single kuunneltavissa

Hollantilaisessa Within Temptationissä vuodesta 1996 lähtien laulanut Sharon den Adel julkaisee sooloalbumin.

Projektin nimi on My Indigo ja sen tarkoitus on toimia den Adelille eräänlaisena musiikillisena terapiana.

– Tiedän, että olette odottaneet tiedotettamme, ja tässä se tulee. Olemme kiertäneet Within Temptationin kanssa vuosien ajan, ja aina kotiin saavuttuani olen ruvennut kirjoittamaan kappaleita, ja olen ollut iloinen tehdessäni niin, den Adel aloittaa.

– Viime kiertueen jälkeen yritin samaa, mutta se ei tuntunut oikealta. Pian löysin itseni keskeltä kriisiä, joka oli paljon syvempi kuin pelkkä ongelma biisinkirjoituksessa. Vuosien kiertäminen ja työskenteleminen paineen alla olivat vaatineet veronsa, joten henkilökohtaisessa elämässäni oli asioita hoidettavana.

– Otin oman aikani, mutta kun rupesin jälleen kirjoittamaan musiikkia, siitä tuli ihan erilaista kuin Within Temptation. Tämä oli minulle tarpeellista ja minun täytyi hyväksyä se. Yksi kappale johti toiseen ja kohta minulla oli kasassa kokonainen albumi. Annoin sen nimeksi My Indigo.

My Indigo kertoo minun matkastani muutaman viime vuoden ajalta ja haluan jakaa sen kanssanne. Kaiken tämän lisäksi olen iloinen kertoessani, että tämä matka saattoi minut takaisin Within Temptationiin, ja meiltä on tulossa uusi levy ja kiertue, mutta kuulette tästä lisää lähitulevaisuudessa.

YouTube video

Lisää luettavaa