Skirmish valmiina toisen levynsä julkaisuun – katso uusi musiikkivideo

23.09.2013

Kajaanilainen death/thrashbändi Skirmish julkaisee 4. lokakuuta jatkoa vuoden 2011 Through the Abacinated Eyes – debyytilleen. Uudistuneen kokoonpanon ja tuoreen Jet-Black Days – levyn myötä bändi laajentaa ilmaisuaan aikaisemmasta. Nopeat kappaleet ovat nopeampia, melodiset osiot tunnelmallisempia, ja ääripäitä on venytetty vähän joka suuntaan verrattuna edelliseen levyyn. Pohjoinen melankolia tuntuu silti säilyneen vahvasti mukana tälläkin levyllä.

” -Kappaleita tehdessä bändi ei halunnut rajoittaa tekemisiään ahtaaseen muottiin, vaan kaikki ideat kokeiltiin, ja useat niistä päätyivät levylle. Toki paljon meni myös tunkiolle, mutta ei mitään sen takia etteikö näitä voitaisi genreaitojen takia toteuttaa.”

”- Sanoituksellisesti uidaan pääosin synkillä vesillä. Varsinainen teemalevy ei ole kyseessä, mutta henkilökohtaisten aiheiden lisäksi yhtenäiseksi teemaksi asettui tulevaisuuden maailman varjopuoli ja sen nousu hallitsevaksi elementiksi; maailmanloppu, röökien loppu ja asioiden loppuminen ylipäätään.”, kertoo kitaristi Mikko Kupiainen.

Skirmish: Jet-BlackDays

1. The Mirror Distortion
2. Strategy of Self-Destruction
3. Obscure Tyrant
4. Replacement
5. First Seed
6. Terminal Embrace
7. Absolution Demise

Julkaisija: Eternal Sound Records

Jet-Black Tour:
06.09. Tapper, Tallinn, Estonia
27.09. Pub Katse, Jyväskylä, Finland
04.10. Rock House Kulma, Kajaani, Finland
05.10. Hevimesta, Oulu, Finland
18.10. Club Liberte, Helsinki, Finland
19.10. Jalostamo, Hyvinkää, Finland
01.11. Bar Kukko, Savonlinna, Finland
02.11. Marks, Joensuu, Finland

Lisää luettavaa